25 august 2010

ASUR în Sibiu

Dacă locuiți în Sibiu sau daca sâmbătă (28 august) aveți drum prin oraș, vă invităm să la o discuție relaxată despre proiectele ASUR.

Începând cu ora 18.00, ne găsiți la Einstein Cafe (str. Piața Mică, nr. 13).
Aduceti cu voi cheful de vorba, ideile si entuziasmul :)

Vă așteptăm cu drag!

12 comentarii:

  1. Cine vine? cati ne adunam?

    RăspundețiȘtergere
  2. Kitana, am inteles ca de la ASUR vin doi membri. Eu vin cu sora-mea si un prieten, deci cu tot cu tine suntem 6. Am anuntat printre cunoscuti, am vazut ca unii au confirmat si pe FB, vom fi mai multi.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Kitana si Vlad
    Intradevar, de la ASUR vom veni cu siguranta doi.
    De abia astept sa ne intalnim intr-un numar cat mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Muie le iehovisti, mormoni si atei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adi, tu chiar suferi, amice.
    Ai fost abuzat in copilarie? Ai ramas cu sechele, pesemne.

    RăspundețiȘtergere
  6. A propos, Adi, tocmai radeam de tine pe facebook :>

    Am pus un status cu userul tau si mi-am invitat toti prietenii sa rada de tine, poza ta, injuraturile tale si nu in ultimul rand, blogul tau.

    Daca esti cuminte si promiti sa injuri in continuare (ca vad ca nu te saturi de cuvantul tau magic, "muie") o sa-ti dedicam si-un entry, la care sa contribuie si alti bloggeri, pentru a rade cu totii de tine. O sa devii celebru, asa cum ti-ai dorit dintotdeauna si poate, cu voia domnului, o sa scapi de amintirile neplacute din copilarie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce am citit la baiatul asta pe blog! Nici acum nu imi vine sa cred cat de indoctrinat a fost. In acest moment orice material cu care intra in contact trebuie modelat dupa convingerile lui, cadrul prin care vede lumea este extrem de ingust. Cand cineva incearca sa-l contreze pe blog, fie il cenzureaza cu "Adi, esti cel mai genial!!", fie recurge la "muie". I-am explicat cretinului ca muie inseamna gura si ca trebuie sa formeze o expresie cu cuvantul asta ca sa se exprime cu cei 2 neuroni pe care ii are in capul ala plin de tarate. Cand stiinta din zilele noastre se afla la cel mai inalt nivel din istoria ei, el se decide brusc ca nu mai are incredere in ea. Si nu doar in fizica, ci si in chimie, biologie, medicina. Astia sunt intelectualii Romaniei, baieti ca Adi care au citit si ei 20 de carti la viata lor si acum defileaza cu gandirea lor bolnava pe internet. Poate ar trebui sa-l urasc pe cretinul asta, dar nu stiu daca pot, pur si simplu zambesc cand vad oameni ca el, imi bat joc de ei si de credintele lor cat pot de mult. Totul este placut, pana in momentul in care imi dau seama ca datorita prostilor astia care reprezinta majoritatea, eu nu pot sa ma bucur de placerile vietii in cadrul unei societati avansate din punct de vedere intelectual. Zambesc din ce in ce mai rar, asa in consolare si ma gandesc la emigrare mai mult ca in trecut.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Anonim: daca esti asa tare-n clanta, hai da-mi o muie pe blog

    RăspundețiȘtergere
  9. Am descoperit relativ recent ASUR, sunt din Sibiu si am incercat sa descopar daca exista o filiala/membri/voluntari ASUR in Sibiu, se organizeaza intalniri, etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Puteti sa ne scrieti pe adresa pr@asur.ro si va vom pune in legatura cu sustinatorii din Sibiu.

    RăspundețiȘtergere