19 august 2010

O lună de la demararea campaniei ”Nu-ți lăsa banii în plata Domnului!”

Dragilor, azi se împlineşte o lună de când am iniţiat campania ”Nu-ţi lăsa banii în plata Domnului!”. Ne bucurăm să vedem că iniţiativa noastră are o susţinere puternică, iar politicienii români încep să îşi arate susţinerea pentru taxarea cultelor şi restricţionarea finanţării lor de către stat .

În prima lună a campaniei, petiţia prin care ASUR solicită taxarea cultelor a strâns 1375 de semnături (puteţi vedea în graficul de mai jos numărul total de semnături, dar şi numărul de semnături aferent fiecărei zile din lună) a fost subiectul a zeci de ştiri din presa centrală şi locală şi a provocat dezbateri despre un subiect considerat tabu în societatea românească. De curând, subiectul fondurilor de la buget direcţionate către culte a fost abordat şi de politicienii români.


Vă mulţumim pentru susţinere şi vă rugăm să ne ajutaţi în continuare. O puteţi face prin promovarea petiţiei, prin postarea unui ebanner de campanie pe siteurile sau blogurile personale, prin donaţii sau prin scrierea unor articole despre taxarea cultelor.

13 comentarii:

  1. Eu i-am auzit pana acum pe Basescu si pe Prigoana vorbind despre asta. Sa vedem ce se intampla la discutarea noului cod fiscal.
    S-avem succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Link-ul "politicienii romani" din articol duce catre o adresa invalida "http://www.blogger.com/%20%20http://stirileprotv.ro/stiri/politic/prigoana-vrea-sa-i-lase-pe-preoti-fara-salariu-se-pot-intretine-singuri.html"

    RăspundețiȘtergere
  3. @JohnDoe - Multumim de observatie, am corectat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur sa aflu ca a ajuns si pe "masa politicienilor", sper ca sa ajunga si o lege. Pana la urma este vorba de egalitate intre agenti economici si alte "entitati de utilitate publica" (scutite, finantate, etc.). Am votat petitia si voi continua sa o promovez. La mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Adi - dupa cum am spus si in postarea anterioara, invectivele vor fi sterse de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am vazut intr-o seara pe domnul Alfred Bulai la televizor, va felicita pentru campanie. Atunci am auzit prima data de campanie (de ASUR stiam de la concursul de ziua astronomiei), cand imi urmaream profesorul preferat vorbind despre cat de multe avantaje a avut si inca are BOR, in urma parteneriatului cu politicienii aflati la conducere.
    Felicitari si din partea mea, am semnat petitia si am promovat-o printre amici. Nu am un blog, dar va sustin si va voi ajuta in masura posibilitatilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Geo, Zana Buna Rau, Eduard si Marius:
    Multumim pentru sustinere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere