2 decembrie 2010

Faceţi o donaţie pentru proiectele ASUR şi primiţi o carte

Unul dintre motivele pentru care ne bucurăm că am reuşit să participăm la Gaudeamus îl reprezintă faptul că am promovat o excepţională carte de popularizare a biologiei evoluţioniste.
Pe întreaga perioadă a târgului, toţi vizitatorii care au facut donaţii pentru susţinerea proiectelor ASUR au primit cartea "Civilizaţia Foametei", de Amalia Diaconeasa

Scrisă pe înţelesul unui public larg, cartea ne prezintă o perspectivă nouă şi interesantă asupra evoluţiei omului. Autoarea analizează dezvoltarea creierului şi apariţia omului din perspectiva lipsei de hrană cu care oamenii s-au confruntat de-a lungul timpului. În ultimele zile, am primit mai multe mesaje de la donatorii care au citit "Civilizaţia foametei" şi au fost plăcut impresionaţi de informaţiile descoperite. 



Dorim să vă oferim şi vouă ocazia de a citi această carte şi în acelaşi timp de a contribui la proiectele de popularizare a ştiinţei derulate de ASUR.

Prin urmare, pentru orice donaţie de minim 25 RON (+15 RON taxe de transport, în cazul donatorilor din provincie) vă vom oferi un exemplar din "Civilizaţia Foametei".
Donaţiile se pot face în contul RO29 RZBR 0000 0600 1244 1964 deschis la Raiffeisen Bank - agentia Baneasa, iar plata se poate confirma prin trimiterea unul mesaj la pr@asur.ro, însoţit de o copie a chitanţei şi adresa unde doriţi să vă livrăm cartea.

Îndrăzniţi ca în acest an să vă oferiţi un cadou special cu ocazia sărbătorilor: contribuiţi la popularizarea gândirii critice şi bucuraţi-vă de o carte excepţională!

4 comentarii:

  1. Sper sa existe si juristi in ASUR :)

    Cum am depasit o anumita varsta si toti cei din familie sunt destul de habotnici ma gandesc sa fac o hartie gen: subsemnatul cutare doresc sa fiu inmormantat (preferabil incinerat) fara serviciu religios si sa nu mi se puna cruce sau alte insemne religioase. E suficient sa scriu eu o hartie pe care sa o semnez pt a avea valoare juridica sau trebuie mers la notar? Care ar fi formularea cea mai buna pt a nu fi contestat actul si a fi si aplicat?

    RăspundețiȘtergere
  2. deci nu exista nici un jurist in ASUR dispus sa dea sfaturi pe gratis :(

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: Printre membrii ASUR nu este niciun jurist, dar te invit sa ne scrii la pr@asur.ro si vom incercam sa te ajutam cu un sfat de la un profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e chiar o urgenta, sper :)

    Ma gandeam ca e un subiect de interes general si ati putea publica o solutie.

    O alta problema ar fi cand cineva e foarte bolnav si depinde de altii cum se poate proteja de initiativa rudelor de ai aduce la pat diversi popi pt descantece, spovedanii etc sau al obliga la diverse practici religioase - ca adjuvant sau chiar in loc de tratament

    RăspundețiȘtergere