8 ianuarie 2011

Rezultatele feedback-ului vostru

Cu câteva săptămâni în urmă vă invitam să ne dați un feedback despre activitatea noastră în 2010. Vă mulțumim pentru sinceritate și pentru efortul depus. Am cerut opiniile voastre pentru că suntem conștienți că trebuie să ne raportăm activitățile și la așteptările voastre, căutând împreună cele mai potrivite acțiuni de promovare a valorilor umanismului secular.

Faptul că rezultatele sunt încurajatoare nu este singurul motiv pentru care le facem publice. Dorim să ne asumăm pe deplin și într-un mod transparent statutul nostru de asociație tânără care încă învață să se raporteze la realitățile complexe ale mediului secular-umanist. Pe lângă situația dificilă în care se află starea educației științifice ne confruntăm cu subțirimea resurselor noastre materiale și umane precum și cu dificultățile de organizare a unor indivizi dotați cu un simț critic mult peste medie. Cu toate acestea, atât acțiunile de promovare a științei și gândirii critice cât și cele de promovare a separării statului de biserică au fost apreciate de repondenți.

Privind la realitățile românești, nu este momentul să fim excesiv de mulțumiți. Mai degrabă vom considera acest feedback ca o evaluare de început de an care să ne permită o înregistrare a progresului din 2011 prin perspectiva voastră.

Vă așteptăm și în acest an să ne fiți aproape și să îndrăznim în continuare să gândim!

Atila Nyerges
ASUR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu