17 martie 2011

ASUR a desemnat castigatorii concursului foto ”Science is fun”

Joi, 17 martie 2011, Asociatia Secular-Umanista din Romania a desemnat castigatorii concursului foto ”Science is fun”. Premiul I a fost castigat de Alexandru Chitu,  pentru fotografia ”Let’s try this!”. Pe locurile urmatoare s-au clasat Marius Daniel Stelian, cu fotografia ”Mad scientist” si Vanda Dulinsky, cu fotografia ”Zbor deasupra unui crang de nuci”.

Premiile, constand intr-o camera foto digitala Canon EOS 400D (premiul I), un palmtop HP iPaq (premiul II) si un monitor LCD HP de 19 inch (premiul III) vor fi trimise prin curier castigatorilor, in termen de o saptamana.

Pe langa cele trei premii anuntate, sponsorul concursului, System Plus, a mai oferit mentiuni constand in carti de literatura SF, urmatorilor concurenti: Bogdan Manuel Botofei, Ilona Roxana Cana, Razvan Chis, Alexandru Chitu, Ionut Alexandru Cojocaru, Beatrice Crancu, Ileana Damian (2 fotografii), Dragos Malaescu, Liviu Cristian Simut.

Dorim sa le multumim pentru participare tuturor concurentilor si sa felicitam castigatorii. De asemenea, lansam o invitatie fotografilor amatori sa se inscrie la urmatoarea editie a concursului, ce va incepe in curand” a declarat Toma Patrascu, vicepresedinte ASUR.

Concursul foto Science is fun a fost organizat de Asociatia Secular-Umanista din Romania si Liga Studentilor Electronisti. Premiile au fost oferite de System Plus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu