8 octombrie 2010

Lumea sub lupă

Marți începem un nou experiment – punem lumea sub lupă!

Vă invităm să participați la prima proiecție dintr-o serie specială - în fiecare lună, vom difuza un film despre gândirea critică și cunoașterea științifică.. Dăm startul astfel unui nou proiect de popularizare a științei realizat de ASUR în parteneriat cu Make a Point.

Marți, 12 octombrie, începând cu ora 20.00 vedem împreună “Here be dragons – an introduction to critical thinking”, un film care prezintă scepticismul și gândirea critică, pe înțelesul tuturor. După film, avem sesiune de comentarii și discuții libere pe marginea subiectului.

Proiecția va avea loc la sediul Make a Point. Detalii despre cum puteți ajunge găsiți aici.

Vă așteptăm cu drag & mult interes științific :)

4 comentarii:

  1. As fi vrut sa vin, sa intalnesc oameni care gandesc critic, la fel ca mine, dar este extrem de greu de participat la un astfel de eveniment daca nu esti din Bucuresti si mai trebuie sa ajungi si la munca dis-de-dimineata a doua zi. Nu ma plang, imi exprim o parere de rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce neinspirat ai fost cand ti-ai postat anuntul aici. Ai obtinut efectul contrar. Acum imi vine sa arunc dupa tine cu o placa de baza arsa.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Catalin: Vom face proiectii si in alte orase, in masura in care vom avea voluntari care sa se ocupe de organizare. Deocadata, avem proiectii programate in Iasi si Bucuresti. Va vom tine la curente pe blog si pe Facebook cu toate noutatile.

    RăspundețiȘtergere