2 februarie 2011

Evenimente ASUR în luna februarie

Luna februarie va fi una plină de evenimente plăcute, la care vă invităm pe toți să participați.


Începem sâmbătă, 5.02, la ora 10 dimineața. Ne întâlnim la fântâna de la Universitate pentru o supradoză de homeopate. Evenimentul este organizat în colaborare cu prietenii de la Sceptici în România.
Avem și tricouri cu logoul campaniei, pe care vi le putem oferi în schimbul unei donații de 20 de lei. Pentru cei din afara Bucureștiului - așteptăm de la voi mesaje cu numărul de tricouri dorite și mărimile. Donațiile se pot depune în contul ASURAm primit informații că tot sâmbătă se vor organiza supradoze la Iași și Timișoara. Îi felicităm pe voluntarii de acolo și așteptăm poze/clipuri. Mai multe informații despre eveniment găsiți aici și aici.


Pe 10.02, de la ora 18.00 vă invităm să participați la o conferință despre biodiversitate. Locul de desfășurare: Sala Elvira Popescu a Institutului Francez. Intrarea este liberă, așa că vă puteți invita toți prietenii :). Conferința va fi urmată de o lansare de carte și un cocktail. Mai multe informații aici și aici

Joi, 17.02, începând cu ora 20.00, la sediul Make a Point, vom difuza filmul ”Inherit the wind”. Intrarea este liberă, băuturile sunt din partea noastră. Sperăm să participați și să invitați câțiva amici adepți ai creaționismului, pentru dezbaterea de după film. 

Tot în luna februarie, vom lansa oficial siteul www.evolutionism101.ro (un portal cu informații în limba română despre evoluționism, pentru elevi, profesori și toți cei interesați) și o campanie de informare privind îndoctrinarea religioasă din școli. Mai multe detalii, în curând. 

În fiecare zi de miercuri, începand cu ora 19.00, vă așteptăm la Cafeneaua Umaniștilor. Astăzi, în Lente Cafe.

2 comentarii:

  1. Referitor la campania "In plata domnului", exista date la cat se ridica cheltuielile pe cap de popa? (nu doar salariile, ci toate sumele donate BOR de catre guvern, primarii, consilii locale, etc) Ar fi interesant de comparat cu investitiile per profesor sau medic.

    RăspundețiȘtergere
  2. E greu de aflat, avand in vedere ca fiecare Consiliu Local, Consiliu Judetean, Primarie, etc. face donatii catre BOR. Asta pe langa banii primiti de la secretariatul pentru culte.

    RăspundețiȘtergere